Ženski dan sporta i zdravlja

Ženski dan sporta i zdravlja na Belgrade Sport Festu 2009

Data/Images/dfkrhorizontalni_s.jpg

 

Drugi put u okviru petog po redu Belgrade Sport Festa, u nedelju 07. juna, na Adi Ciganliji održaće se Ženski dan sporta i zdravlja. Manifestacija će trajati celog dana, od 10 do 18 sati, organizator je Dobrotvorni fond Katarina Rebrača.

Ceo događaj biće smešten na travnatoj površini od 500 metara kvadratnih iza bandži krana, koja će specijalno za ovu priliku biti pretvorena u oazu sporta i zdravlja. Tokom celog dana dame će moći besplatno da učestvuju u raznovrsnim fitnes programima (joga, pilates, mix aerobic, mini ball), kao i da dobiju brojne korisne informacije o zdravlju, ishrani, lepoti.

Kompanije učesnice u ovoj manifestaciji deliće raznovrsne poklone svim posetiocima. Sve dame, a naravno i gospoda, moći će da uživaju u raznovrsnim degustacijama zdravih zalogaja kao i u zabavnom muzičkom programu.

Manifestacija "Ženski dan sporta i zdravlja" humanitarnog je karaktera, koju podržavaju Ministarstvo zdravlja Srbije, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije i Skupština grada Beograda.

Cilj ove manifestacije je da se ženama kroz zabavu poveća svest o važnosti i ranom otkrivanju raka dojke, kao i da se što veći broj žena uključi i informiše o važnosti bavljenja sportom i zdravim životom.

Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS