Beat Street

Petak, 29. maj 2009, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Data/Images/beatstreet_no1.jpgPlesni klub "Beat Street" je nastao 1994. godine i prvobitan naziv mu je bio plesna škola "Opsesija" do 2003. godine, kada je registrovan u Ministarstvu sporta kao plesni klub "Beat Street". Članovi ovog kluba bili su predhodno 1991. članovi plesne grupe "Black beat" i učesnici u radu poznate istoimene muzičke  grupe "Beat Street".

Svi instruktori i igrači se bave time profesionalno dugi niz godina i edukovani su u inostranstvu.
Nekoliko godina su koristili prostorije PS "Vračar", DIF-a, Desire studija etc., a onda su 2003. u okviru Beogradskog Igračkog Centra dobili svoje prostorije.
Članovi plesnog kluba "Beat Street " su u i autori prvog Programa za moderne plesove u Srbiji zavedenog u Ministarstvu sporta ispred  Plesnog saveza Beograda, a osnovna ideja je bolja edukacija i razvijeniji pristup modernim plesovima (ideja je da se napravi malo ozbiljniji pristup modernim plesovima kod nas, tj. da budu priznati, i nađe način da oni koji imaju i plesne škole , porade na edukaciji i usavršavanju ) .
 
Redovne aktivnosti za sve uzraste, kao i za grupe i za pojedince:

 1. časovi modernih igara:
  • street dance
  • show dance
  • hip-hop
  • break-dance
  • moderan i jazz balet....
 2. fitnes programi (tae boo, stech...), tai-chi, yoga
 3. Beogradski festival u show dance-u i TV takmičenje "Uhvati ritam"
 4. organizacija seminara  domaćih i stranih koreografa

SVE INFORMACIJE o terminima časova kao i događaja plesnog kluba možete dobiti na telefon 064/298-6092 ili nam pišite na mail: bkic1@hotmail.com

Više o nama možete videti na sajtu www.beatstreet-bs.com

Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS