CAN day

Dan Limenke na Belgrade Sport Festu 2009

 

Data/Images/osvezenje_bal.gif"Can Day" - "Dan Limenke", će se održati u subotu 06. juna od 11h do 15h, na tribinama kod restorana "Jezero", na Adi Ciganliji.

Jubilarni Belgrade Sport Fest, koji se peti put za redom održava od 29. do 31. maja na Adi Ciganliji, osim promocije najrazličitijih sportskih disciplina postao je prepoznatljiv i po brojnim omladinskim i društvenim kampanjama. Jedna od njih biće i "Dan limenke" koji pored dobrog druženja, ima za cilj da podseti na važnost brige o prirodnoj okolini ali i na ekološku održivost koncepta reciklaže.

Treći po redu Dan limenke pod nazivom "Limenijada 2009", koji u okviru Sport Festa organizuje kompanija Ball Packaging Europe, zamišljena je kao zabavno sportsko takmičenje u kojem će se timovi sastavljeni od predstavnika proizvođača pića i publike nadmetati u nekoliko urnebesnih disciplina.

"Limenijada 2009" će se održati u subotu, 30. maja sa početkom u 11 časova na tribinama kod restorana "Jezero". Za najveštije pripremljene su vredne nagrade, a pobednički tim ove godine ide na malo drugačiji avanturistički izlet. Moderator programa biće Prljavi inspektor Blaža, preimenovan u Blaža Reciklaža.

Kroz igru i zabavu "Limenijada 2009" promoviše limenku kao jedinu ambalažu koja se 100% reciklira što postaje sve značajniji faktor u očuvanju životne sredine, koja ne propušta svetlost, brzo se hladi i najbolje čuva originalni ukus pića.


Data/Images/can_day_1_s.jpg

Data/Images/can_day_2_s.jpg

Data/Images/can_day_3_s.jpg

Data/Images/can_day_4_s.jpg

Data/Images/can_day_5_s.jpg

Data/Images/can_day_s.jpg


Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS