Red Star

Nedelja 07. jun 2009, 16:15h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Plesna škola koja za sobom vuče neizbrisiv trag prošlosti, koja uživa u vremenu sadašnjem, a pred kojom je lepa i perspektivna budućnost - RED STAR!

Naša plesna škola "Red Star" predstavlja argumentovano svedočanstvo koliko je važno imati svest sta želite da postignete i sposobnost da do tog jasno definisanog cilja zaista stignete.

Program je koncipiran na profesionalnoj plesnoj obuci različitih plesnih stilova (show dens, hip-hop, disco, etno...), kondicionih treninga i veoma važne plesne etike i discipline.

Na svim našim nastupima i takmičenjima publika je imala šta da vidi: bezbroj atraktivnih koreografija, pristojnih kostima, a najvažnije fizičku spemnost i uigranost, gracioznost i lepotu izvođača uz pratnju najpopularnijih muzičkih mixeva.

Zavidan broj medalja i pehara na plesnim takmičenjima, razni nastupi na sportskim manifestacijama (Evropsko prvenstvo u košarci i odbojci, svetsko prvenstvo u kik boxu, razni veliki muzički koncerti) daju nam za pravo da se ponosimo učinjenim i da istrajemo u tome. Neprobojni oklop kvaliteta u našoj plesnoj školi "Red Star" pomaže nam da na osnovu postignutuh rezultata izgradimo ime pobednika i samim tim pomognemo svojim članovima da se osećaju kao pobednici.

Izgrađeni prepoznatljiv stil zasnovan na temeljima kvaliteta pomaže nam da egzistiramo na ovim prostorima od 1996. godine pa do danas.
Deo našeg rada možete pogledati na našem web sajtu: www.redstar.rs.

U plesnu školu "Red Star" možete se upisati tokom cele godine subotom i nedeljom u 13h na stadionu Crvene Zvezde – ulaz VIP2-sala za kik box, starosne kategorije od 4-34 godine!

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS