Dance Plus

Subota 06. jun 2009, 19:30h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Dance Plus Studio je plesni studio koji se bavi džez baletom i show dance-om. Osnovan je pre 15 godiina, a danas okuplja preko 160 plesača.

Dance Plus je profesionalna trupa koja radi u okviru Studija i u čijoj su stalnoj postavi devojke sa najmanje deset godina plesnog iskustva.

Dance Plus Studio ima više od 160 plesača koji su raspoređeni u 12 grupa prema uzrastu i nivou znanja. To su: dve predškolske grupe, zatim pet grupa devojčica školskog uzrasta, dve grupe tinejdžerki, Junior Tim i profesionalna grupa -  Dance plus. Osim prema uzrastu, plesači su u grupe raspoređeni i prema nivou znanja, a postoje: pripremni, početni, srednji, napredni i profesionalni nivo. Jedina profesionalna grupa u Studiju je Dance Plus i njoj pripadaju devojke sa najmanje 10 godina aktivnog plesnog iskustva, odnosno koje su prošle kroz sve nivoe znanja. Istovremeno, ova grupa  je jedna od deset najkvalitetnijih trupa ove vrste u Evropi i prepoznaje se po originalnim i atraktivnim koreografijama, specifičnom plesnom stilu i visokom nivou plesne tehnike.

Dance Plus predvodi gospođa Olja Matković, koreograf internacionalnog obrazovanja, sa dugogodišnjem iskustvom u oblasti modernog i jazz baleta.
Studio Dance Plus je formiran pre 15 godina. U proteklom periodu se afirmisao učešćem na velikom broju manifestacija: muzičkim festivalima, TV šou programima, koncertima, modnim manifestacijama, poslovnim prezentacijama, reklamnim kampanjama, sportskim priredbama i dr.

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS