Krav Maga

Nedelja 07. jun 2009, 15:45h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Internacionalna Krav Maga Federacija - HQ Srbija - Imi System

 

Krav Maga: visoko efikasan, Izraelski sistem bliske borbe, odbrambene taktike, borbenih sposobnosti, CQB i samoodbrane.

Data/Images/accueil_s.jpgKrav Maga je pre svega praktičan i taktičan metod borenja, koji obučava kako da se spreči, razreši i prevaziđe bilo koja vrsta nasilja i napada. Krav Maga obučava praktikanta, u temama samoodbrana, samozaštite, borilačkim i borbenim veštinama, kao i veštinama zaštite drugih, a sve na jedinstven i svestran (iscrpan) način učenja.

Data/Images/stajekravmaga_s_no1.jpgKrav Maga je nastala u Izraelskim Oružanim Snagama, a pod pritiskom realnih životnih okolnosti i uslova. Njen osnivač je Imi Lichtenfeld je 20 godina služio kao glavnokomandujući za Krav Maga i fizičku obuku u Izraelskim Odbrambenim Snagama. Krav Maga danas nastavlja da se razvija i modifikuje od strane Eyala Yanilova i vrhunskih instruktora Internacionalne Krav Maga Federacije.

IKMF je najveća i u svetu najcenjenija profesionalna Krav Maga organizacija, koja ima svoje predstavnike u Evropi, Južnoj i Severnoj Americi, SAD, Australiji, Dalekom Istoku. IKMF ima iskustvo u obuci i edukovanju instruktora kako civila, tako i profesionalnih i službenih lica u sektorima bezbednosti, vojske, policije, VIP-a, specijalnih i antiterorističkih jedinica, itd.

Internacionalna Krav maga Federacija je garant kvaliteta, i izvor je autentične izraelske Krav Mage, koja je direktno povezana sa njenim osnivačem Imi Lichtenfeldom i Krav Magom koja se radi u IDF-u.

Trenirajte sa izvorom!

Sajt: www.krav-maga.org.yu i www.krav-maga.rs

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS