Wellness centar "Corpore"

Nedelja 07. jun 2009, 19:15h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Wellness centar CORPORE je ekskluzivan kompleks na 1000 m2, koji uz fitness sprave i opremu sa postolja svetskog standarda, čini poligon zadovoljstva, pojam luksuza, kutak privatnosti, izbor druženja, način života, promocija stila….

Smešten je u kolevci Beograda, podno Kalemegdana, na obali Save, na sunčanoj strani prestonice. Wellness centar CORPORE ima fitness zonu bogato opremljenu Freemotion opremom, prostranu aerobic salu sa aerobic, cardio boxing, body sculpting i pilates, savremeno projektovane svlačionice, beauty room, spa sadržaje, kao što su đakuzi, sauna, tursko kupatilo, hladna kada, sala za odmor.

Wellness centar CORPORE predstavlja suptilan spoj moderne arhitekture i savremenog poslovnog prostora, gde se na tradicionalni nacin regenerišu ljudsko telo i um. Kombinacija vežbi i opuštanja pobeđuje stres, umor, iscrpljenost i gojaznost – to je trijumfalni put do zdravlja i zivota o kome maštamo…

Wellness centar CORPORE nudi i usluge rehabilitacionih programa medicinskih procedura kao što su masaže: relax, sportska, terapeutska, anti celulit, i lepotu usluga prilagođenih različitim potrebama pojedinaca i grupa gde spada i wellness - café koji sadrži protein bar.

Sve na jednom mestu, jedno pored drugog, jedno na drugom. Tim naših stručnjaka zadužen je za pomoć u treningu uz adekvatnu medicinsku preporuku, kompletnu brigu preuzima 20 profesionalaca, eminentnih doktora medicine, iskusnih fizioterapeuta, vrhunskih trenera sa akademskim diplomama, majstora za fitness i stručnjaka za menadzment.

Korisnicima su na raspolaganju parking mesta, blizina starog i novog dela Beograda.

Na predstojećem Sport Festu, ispred Wellnes centra CORPORE nastupiće tim fitnes instruktora i najvrednijih vežbača. Predstaviće se sa tae-bo koreografijom.

TAE-BO

Tae-bo je rekreativni aerobik program, namenjen poboljšanju zdravlja, fizičkog izgleda, fizičkih sposobnosti i psihosocijalnih osobina ličnosti. Po načinu kretanja i pokretima koji se izvode, ovaj program proistekao je iz borilačkih veština (box, karate, taekwondo, kickbox).

Čas tae-bo-a obuhvata izvođenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština, kombinovanih u jednostavnim koreografijama. Koreografija je skup različitih pokreta i koraka sastavljenih u jednu celinu sve sa ciljem raznolikosti i zabavnosti časa.

Kao i ostali aerobik časovi i tae-bo se izvodi uz muziku. Muzika stvara vedru atmosferu i utiče na motivaciju, raspoloženje i slobodu izražavanja. Deluje okrepljujuće na organizam čoveka, posebno u psihičkom smislu. U tae-bo-u se koristi ona brzina muzike koja omogućuje tehnički pravilno i sigurno izvođenje kretnih struktura, dovoljno intenzivan trening i kvalitetne efekte trenažnog procesa (138-150bpm).

Tae-bo program namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti jer se koreografija prilagođava vežbačima (početni, srednji, napredni nivo).

Cilj programa je postepeno podizanje funkcionalne sposobnosti na viši nivo, oblikovanje i zatezanje muskulature. Sam akcenat na borilačkim veštinama utiče na psihu čoveka jer nakon treninga samopouzdanje dostiže viši stepen.

U Wellness centru CORPORE osim tae-bo-a održavaju se i programi cardio boxing-a, body sculpting-a, step workout-a, pilates-a i joge.

Kontakt

CORPORE
Wellness centar
Karađorđeva 2-4 , Beograd
web: www.corpore.rs  
telefon: +381 11 30 39 555

Kontakt osoba

Sanja Kocić, fitnes instruktor i trener
telefon: +381 64 16 06 730

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS