Oasis Fit

Petak 05. jun 2009, 16:00h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"
Nedelja 07. jun 2009, 18:45h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Oasis Fit fitness centar nalazi se u ul. Kneza Višeslava 120, nedaleko od Filmskog grada. Sa radom je počeo u decembru 2008. godine. Programi koje nudi Oasis fit:

  • Body Pump – ovo 60-minutno vežbanje jača sve velike mišićne grupe koristeći šipku i tegove sa tačno programiranim i prilagođenim težinama. Program je univerzalan i podjednako popularan kako kod muške tako i kod ženske populacije.
  • LMI Step – Specijalni step koncept. Aktivira cirkulaciju i radi na izdržljivosti. Kardio blokovi, koji su takođe deo ovog vežbanja, aktiviraju sistem za sagorevanje masti i u kombinaciji sa vežbama za jačanje mišića oblikuju i toniziraju Vaše telo.
  • RPM Spinning – Spining je originalni koncept, jedan od najpopularnijih fitness programa širom sveta. Različite tehnike vožnje, široki zbor pozicija i motivišuća muzika čine jedan odličan trening izdržljivosti i kondicije.
  • Latino – Na času latino plesa osnovni koraci iz L.A. plesova kao što su salsa, rumba, mambo i cha cha su povezani sa plesnom koreografijom. Trening izdržljivosti i koordinacije u veoma zabavnoj atmosferi.
  • Box Workout - povezan je sa klasičnim treningom boksa. Naučićete pokrete, udarce i njihove kombinacije bez telesnog kontakta. Ovakva vrsta treninga radi na Vašoj snazi, znatno umanjuje stres i relaksira Vas.
  • Yoga – predstavlja savršen spoj tela i duha, podstiče vitalnost i harmoniju tela. Ovaj kurs Vas uči klasičnim vežbama joge tj. položaja (Asanas) koje su povezane sa vežbama disanja (Pranayam) i meditacijom.
  • Pilates - trening tela i uma u celini. Osnova svih vežbi je Powerhouse tj. centar - mišići karličnog dna, duboki mišići trupa (leđa, stomak) u kombinaciji sa kontrolisanim i svesnim disanjem. Svi pokreti se izvode jako polako, kontrolisano i u kontinuitetu sa ciljem poboljšanja svih položaja i celokupnog držanja tela. Postoje različiti nivoi sa različitim intizitetom gde se koriste dodatni rekviziti kao sto su pilates lopte, elastične trake....
  • Aerobik - volite pokret, igru, koreografiju? Ovaj perfektan trening izdržljivosti je kao stvoren za Vas. Kombinacija koreografije sa osnovnim pokretima i njihovim varijacijama učiniće da postignete željenu figuru i to u sjajnoj atmosferi!
  • Energetix – nenaporne fizičke vežbe za uspostavljanje energestke ravnoteže, prestruktuiranje masnog tkiva sa regije stomaka i butina, neutralisanje stresa, pozitivni efekti za reproduktivne organe i kičmeni stub.
News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS