Ninas Fitness Team

Data/Images/ninas_no1.jpgNinas fitnes tim je najrasprostranjeniji profesionalni tim fitnes instruktora na ovim prostorima.

Mi vodimo preko 30 vrsta grupnih fitnes programa, imamo 60 grupa sa preko 1.500 vežbača na 17 lokacija u Beogradu.

Sa nama ćete poboljšati kondiciju, preduprediti bolesti i deformitete, skinuti masne naslage, zategnuti mišiće, povećati pokretljivost i osloboditi se stresa i napetosti. Pomoćićemo Vam da živite zdraviji život i da se osećate bolje.

U saradnji sa Visokom školom za sport edukujemo instruktore grupnih fitnes programa i zapošljavamo najbolje polaznike, čiji je rad pod stalnom kontrolom. To je razlog zbog koga možete verovati našim sertifikovanim instruktorima.

Stalno ulažemo u usavršavanja instruktora, pratimo trendove i razvijamo nove stilove, zato Vam nikada neće biti monotono.

U okviru ponude grupnih fitness programa podeljenih prema njihovim osnovnim zajedničkim karakteristikama i prema ciljnim grupama, a u skladu sa svetskim trendovima i potrebama našeg tržišta, dostupna su Vam dva kombinovana programa: MIX AEROBIK i MIX PILATES, kao i program za najmlađe FIT GIRLS.

web: www.ninastim.com
e-mail:office@ninastim.com
telefon: 064 134 78 65

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS