Athletic's gym

Subota 06. jun 2009, 18:30h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"
Nedelja 07. jun 2009, 17:45h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

 

Predstavljamo Vam "Athletic's gym" Fitness club iz Beograda, prvi fitness club u Srbiji sa lancem od 5 fitness studija - na nekoliko lokacija - Banovom Brdu (2 studija), Crvenom Krstu - Zvezdara, Vidikovcu i Voždovcu, savremene koncepcije, profesionalne fitness opreme, 10 individualnih i grupnih fitness programa, profesionalno obučenih instruktora, personalnih trenera, lekara i nutricioniste, preko 10 godina iskustva...|

Nalazimo se u kraju Beograda koji obiluje kako interesovanjima za sportske aktivnosti tako i terenima i ustanovama za iste. U neposrednoj blizini se nalazi Ada Ciganlija i Košutnjak gde se vrše nebrojene sportske aktivnosti.

Na Banovom brdu su i Fakultet za Sport i Fizičku kulturu, kao i nekoliko Viših škola za Sportske trenere. Svi ti kontakti i sportski tereni omogućuju i našem Klubu daleko lakšu organizaciju, odlične uslove i izuzetno visoke rezultate, kako u profesionalnom sportu, tako i u rekreaciji.

Fitness klub "Athletic's gym" funkcioniše od 1993. godine. U početku kao sekcija za aerobik i body building pri sportskom centru Partizan - Čukarica na Banovom brdu, a od 20. janura 1998. godine kao samostalni sportski klub.

Za sve ove godine postojanja beležimo izuzetne rezultate:

  • Bazu od preko 3.000 članova sa kojima ostvarujemo izuzetnu saradnju i rezultate,
  • Saradnju sa nekoliko sportskih klubova i renomiranih sportskih stručnjaka, profesora i asistenata Fakulteta za Sport i Viših škola, sportskim lekarom, nutricionistom i fizioterepeutom,
  • Dva prva mesta na saveznom takmičenju u fitness timovima,
  • Pet fitness studija na nekoliko lokacija u Beogradu sa preko 1300 m² prostora.


Naših 5 fitness studija raspolažu sa lepo dizajniranim enterijerom, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom sa fitness barom, sportskim suplementima, svlačionicama sa ormarićima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, poligonom za fitness na otvorenom prostoru, profesionalnom TECHNOGYM Cardio i Strenght opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama.

Vrhunac ponude su 56 Cardio Technogym EXCITE, RACE i XT mašina - 21 traka za hodanje, 10 eliptika, 9 stepera i 10 bicikla, jedan ergometar za gornji deo tela, kao i preko 53 Technogym Selection, Element i Isotonic mašina i 25 klupa i sprava za vežbanje.

Baza za instruktore i personalne trenere nam je Falkultet sporta i fizičke kulture, kao i nekoliko Viših trenerskih škola koje su u našoj neposrednoj blizini na Banovom brdu. Svi programi i oprema su koncipriani da prate tendencije fitnesa u svetu, tako da iskustvo koje dobijamo putem konvencija, interneta, časopisa, stručne literature i od naših kolega iz zemalja gde je fitness izuzetno razvijen primenjujemo i kod nas.

Svim našim potencijalnim članovima je na raspolaganju opcija besplatnih probnih treninga za sve naše fitness programe da bi se lično uverili da su programi koje mi realizujemo kvalitetni, zdravi i praktični i da je upravo to ono što je im je zaista i potrebno.

 

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS