Eklektički borilački sistem

Subota 06. jun 2009, 18:45h, lokacija tribine kod restorana "Jezero"

EFS

EFS Akademija je prvi put otvorena u Beogradu 1998. godine. Ona je u to vreme imala za cilj da ljudima prikaže i ponudi da nauče nešto što se do tada nije praktikovalo kod nas, a to je da se pokriju sve distance borenja: od najduže (kick box) distance, preko trapping (bliske) distance, klinča, do parterne tehnike, koja čoveku omogućava da pored udaračkih tehnika, protivnika može da finalizira i drugim tehnikama, kao što su gušenja i poluge na vratu, nogama i rukama.

Ono što je praktičaru najvažnije je da u stresnoj situaciji primeni tehnike koje je naučio u nekoj od akademija borilačkih veština. Stress fighting ili borenje pod stresom je metod osposobljavanja borca da u kritičnim situacijama, kada je telo preplavljeno adrenalinom i kada strah parališe sve funkcije, praktičar odradi tehnike baš onako kako je vežbao u klubu i sebi poveća šansu da spase „živu glavu“! Stress fighting je zaštitni znak EFS-a!

Osnivač i glavni instruktor EFS-a Borislav Ćosić, uz pomoć svojih instruktora EFS-a, radi već duže od 10 godina na ovim prostorima.

Zainteresovani mogu da se informišu o njihovom radu i preko web sajta na adresi www.efs.rs

Prezentacija neće trajati duže od 10 minuta, s tim što ćemo za to vreme izlaziti dva puta na tatami, jednom kao kompletna gerilska veština, a drugi put kao EFS grappling sekcija naše Akademije. Ukupno će biti po tri člana demo tima u svakoj od koreografija.

News
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS